Cleanroom Academie

Al vijf jaar!

Al vijf jaar helpen we bedrijven met hun vraagstukken op het gebied van controlled environments. We hebben al meer dan 1000 cursisten mogen trainen en ruim 50 klanten mogen helpen. Dat is iets om trots op te zijn! Op naar de volgende vijf jaar.

Alle trainingen voor de High Tech industrie

We bieden een uitgebreid pakket aan trainingen voor uw medewerkers. We hebben maar liefst 8 trainingen voor de high tech industrie ter beschikking. Uiteraard kunnen trainingen ook op maat worden gemaakt.

Alle OK trainingen voor de farmaceutische industrie

Maar liefst 6 operatiekamer (OK) trainingen voor de farmaceutische industrie.

Alle cleanroom trainingen voor de farmaceutische industrie

Maar liefst 7 cleanroom trainingen voor de farmaceutische industrie.

Alle trainingen voor de food industrie

We bieden een uitgebreid pakket aan trainingen voor uw medewerkers. We hebben maar liefst 7 trainingen voor de food industrie ter beschikking. Uiteraard kunnen trainingen ook op maat worden gemaakt.

Voor wie?

Een tot op microscopisch niveau schone werkomgeving is essentieel in de farmaceutische, hightech- en foodindustrie. Een minuscuul stofdeeltje of micro-organisme kan desastreuze gevolgen hebben in een controlled environment (CE) zoals een cleanroom of operatiekamer. Daarom mogen alleen CE-gecertificeerde personen deze betreden. Jans Control leidt die CE-specialisten op.

Certificaat

Elke opleiding wordt in overleg met de opdrachtgever op maat samengesteld en indien gewenst in het Nederlands en/of Engels gegeven. Na de theorie- en praktijklessen volgt een examen. Legt de deelnemer dat succesvol af, ontvangt die een certificaat en een badge. Daarmee is hij of zij officieel bevoegd een cleanroom of operatiekamer te betreden en/of schoon te maken.

Trainingsruimte

Bij een opdrachtgever is het onmogelijk om met een groep cursisten de cleanroom te betreden en daar opdrachten uit te voeren. De mens is immers de grootste vervuiler in een cleanroom en het aantal bewegingen moet daar zo minimaal mogelijk blijven. Daarom heeft Jans Control er een nagebouwd in zijn eigen trainingsruimte. En voor de opdrachtgevers die een training op locatie willen, ontwikkelt Werner een mobiel leslokaal: voorzien van een theorie- en praktijkruimte vergelijkbaar met zijn eigen trainingslokaal. Zo kunnen alle cursisten de praktijkopdrachten in een zo realistisch mogelijke omgeving oefenen en uitvoeren.

Training op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om een training op eigen locatie te houden en op maat te maken. Laten we hier samen over in gesprek gaan.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een training voor uw werknemers? Laat uw gegevens achter in het contactformulier en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.