Contamination

Technologische ontwikkelingen

Ontwikkelingen op het gebied van contamination control volgen elkaar in hoog tempo op. Organisaties in de semi-conductor, farmaceutische en medische industrie krijgen bovendien te maken met steeds scherpere eisen met betrekking tot hun stof- en kiemarme ruimten, zoals cleanrooms en operatiekamers. Contamination control vraagt dan ook om continue aandacht.

Jans Control Contamination
Jans Control geeft die aandacht. Met kwaliteit als focus, wordt Jans Control ingezet door uiteenlopende opdrachtgevers in de medische, farmaceutische en semi conductor industrie. Voorbeelden van reeds uitgevoerde werkzaamheden zijn:

  • schoonmaak & hygiene advies op maat
  • beoordelen, opstellen en trainen van procedures
  • adresseren en oplossen van calamiteiten
  • beschrijven van processen

Werner Jansen is tevens als Contamination Control Engineer werkzaam voor ASML (Veldhoven), waar hij bijdraagt aan een mondiale standaardisatie op het gebied van contamination control.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Reinigen en desinfecteren van geconditioneerde en gecontroleerde ruimtes is altijd maatwerk. De cleanroom van een farmaceutisch bedrijf stelt andere eisen aan medewerkers en productieprocessen dan de cleanroom van bedrijven die actief zijn in de halfgeleider industrie. Persoonlijk contact en inlevingsvermogen zijn belangrijk voor alle vraagstukken op het gebied van contamination control. Jans Control verstaat de kunst om klantvriendelijk, flexibel en deskundig in te spelen op complexe vragen in de markt.

Wilt u weten wat Jans Control voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

 

Benieuwd naar hoe anderen Jans Control hebben ervaren?
Lees de referenties op deze site.

terug naar onze diensten