Dit is hoe wij u kunnen helpen

Onze diensten

Advies

We zijn gespecialiseerd in het verbeteren van en- zoeken naar oplossingen op het gebied van contamination control gerelateerde uitdagingen. Jans Control kan u adviseren op het gebied van;

– Reniging & Desinfectie
– Processen & Procedures
– Interim Management

Contractbeheer

Het is van groot belang dat CE- gerelateerde contacten goed beheerd worden aangezien kosten maar meer nog kwaliteit van dienstverlening gewaarborgd moet zijn. U bent “inspectie ready” met het CE- contractbeheer van Jans Control.

De Cleanroomacademie

De opleidingsactiviteiten van Jans Control zijn gebundeld in de Cleanroomacademie die zich onderscheidt door de combinatie van theorie en praktijk. Naast de algemene (schoonmaak)lesmodules en trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling bestaan de CE-trainingen uit het reinigen en desinfecteren van cleanrooms en operatiekamers, de gedrag- en omkleedprocedure en electric static discharge (ESD) ofwel elektrostatische ontlading. De opdrachten worden in de praktijkruimtes geoefend, zodat cursisten voelen en ervaren hoe het is om in een controlled environment werkzaam te zijn.”

Producten

Gebruikt u de PDL Powerlight al? Deze is in eigen beheer ontwikkeld en is de meest effectieve UV-A zaklamp op de markt. Naast de PDL Powerlight hebben we meerdere producten ontwikkeld.

We hebben kwaliteit hoog in het vaandel

Eigenaar van Jans Control, Werner Jansen hecht aan kwaliteit. Daarom is hij lid van de VCCN (Vereniging Contamination Control Nederland) Mikrocentrum High Tech Platform, Brainport, de RAI vereniging en geregistreerd VSR inspecteur (Vereniging Schoonmaak Research).

Ontvang een gratis Quick Scan

Bent u op zoek naar een cleanroom expert, maar weet u niet zo goed wat u nodig heeft? In een gratis quick scan achterhalen we welk advies of welke training u nodig heeft.