Advies Controlled Environment

Waar geven wij advies over?

Processen & Procedures

We controleren graag uw cleanroom processen en procedures: Zijn deze correct opgesteld en hebben ze de juiste content?

We schrijven uw cleanroom processen en procedures graag voor u uit: Heeft u niet de juiste kennis of capaciteit beschikbaar?

Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij schoonmaak & desinfectie, handen wassen & desinfecteren, omkleedprocedure, opstellen van infectiepreventie procedures & protocollen en hoe men zich moet gedragen in controlled environments.

Interim Management

Een adviseur voor langere tijd inschakelen? Dat kan. U kunt ons inzetten als interimmanager voor een breed scala aan contamination gerelateerde uitdagingen.

Reiniging & Desinfectie

We reinigen wat de mens met het blote oog niet kan zien, maar wat ons wel flink kan schaden. Natuurlijk geven we hier advies over en helpen we u hierbij.

Onze werkgebieden

Jans Control is een Trainings- en Adviesbureau op het gebied van Controlled Environments (CE) in de High Tech, Farmaceutische en Food industrie. We zijn gespecialiseerd in het verbeteren van- en zoeken naar oplossingen op het gebied van contamination control gerelateerde uitdagingen én het opleiden van uw CE- medewerkers.

Ontvang een offerte

Heeft u interesse in een training voor uw werknemers of advies nodig bij de controlled environment gerelateerde vraagstukken? Stuur me uw vragen en wensen en ik neem spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.