Contractbeheer Controlled Environment

Wat is contractbeheer?

Het is van groot belang dat CE- gerelateerde contacten goed beheerd worden aangezien kosten maar meer nog kwaliteit van dienstverlening gewaarborgd moet zijn. U bent “inspectie ready” met het CE- contractbeheer van Jans Control.

Reiniging & Desinfectie

Reinigen en Desinfecteren worden vaak onterecht door elkaar gebruikt, afhankelijk van uw eindproduct wordt een passend advies uitgebracht.

Reinigen, ook wel schoonmaken, is het verwijderen van zichtbaar vuil en onzichtbaar organisch materiaal om te voorkomen dat micro-organismen zich kunnen handhaven, vermeerderen en verspreiden.

Desinfectie is het thermisch of chemisch doden of inactiveren van micro-organismen waarbij het aantal micro-organismen wordt teruggebracht tot een aanvaardbaar niveau.

CE kleding (Gowning)

Cleanrooms hebben optimale reinheid nodig om te worden onderhouden. Wij leveren en leren u over textiel dat het risico op besmetting minimaliseert en innovaties brengt voor farmaceutische, micro-elektronische en life-science organisaties.

Ontvang een offerte

Heeft u interesse in een training voor uw werknemers of advies nodig bij de controlled environment gerelateerde vraagstukken? Stuur me uw vragen en wensen en ik neem spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.