Trainings- & Adviesbureau in Controlled Environments

Welkom bij Jans Control

Jans Control is een Trainings- en Adviesbureau op het gebied van Controlled Environments (CE) in de High Tech, Farmaceutische en Food industrie. We zijn gespecialiseerd in het verbeteren van- en zoeken naar oplossingen op het gebied van contamination control gerelateerde uitdagingen én het opleiden van uw CE- medewerkers.

Wat zijn 'controlled environments'?

Een tot op microscopisch niveau schone werkomgeving is essentieel in de farmaceutische, hightech- en foodindustrie. Een minuscuul stofdeeltje of micro-organisme kan desastreuze gevolgen hebben in een controlled environment (CE) zoals een cleanroom of operatiekamer.

Hoe we u kunnen helpen

De Cleanroomacademie

De opleidingsactiviteiten van Jans Control zijn gebundeld in de Cleanroomacademie die zich onderscheidt door de combinatie van theorie en praktijk.

Advies

Jans Control adviseert bedrijven op gebied van Contamination Control. Opdrachtgevers krijgen meer inzicht in CE- processen, verbeteringen en oplossingen op operationeel, strategisch en tactisch vlak.

Contractbeheer

Het is van groot belang dat CE- gerelateerde contacten goed beheerd worden aangezien kosten maar meer nog kwaliteit van dienstverlening gewaarborgd moet zijn. U bent “inspectie ready” met het CE- contractbeheer van Jans Control.

Producten

De markt op het gebied van controlled environments is continue in beweging. Jans Control volgt deze ontwikkelingen nauwgezet en is in staat een productaanbod te realiseren dat aansluit op de wensen van de klant.

Wie zijn wij?

Gedurende zijn loopbaan heeft Werner Jansen veel ervaring opgedaan in de farmaceutische, zorg-, hightech- en schoonmaakindustrie. In 2014 besloot hij die kennis en vaardigheden te bundelen in Jans Control: een eigen trainings- en adviesbureau op gebied van controlled environments.

Maakt u al gebruik van de PDL Powerlight?

De PDL POWERLIGHT is de meest effectieve en intensieve UV-A zaklamp die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. De lamp is mede door Jans Control ontwikkeld en voldoet aan de hoge standaarden van een controlled environment.

Ontvang een gratis Quick Scan

Bent u op zoek naar een cleanroom expert, maar weet u niet zo goed wat u nodig heeft? In een gratis quick scan achterhalen we welk advies of welke training u nodig heeft.

Onze Klanten