Soms is een quick scan toereikend of is er alleen behoeften aan een training. Maar soms vraagt een probleem of uitdaging om een lange termijn aanpak. Ook dan kunnen organisaties een beroep doen op Jans Control.
De roots van Jans Control liggen in facilitymanagement. Vervolgens heeft Werner Jansen zich met opleidingen en werkervaringen gespecialiseerd in contamination control. Deze kruisbestuiving van expertise en ervaringen maakt hem tot een geschikte interimmanager voor tal van vraagstukken op het snijvlak van schoonmaak, hygiëne en facility.

Jans Control interim management

Jans Control biedt oplossingen voor interim opdrachten, zoals bij verandermanagement, transitiebegeleiding en aanbestedingen, maar ook in geval van calamiteiten. Werner Jansen is zeer breed inzetbaar met zijn ervaring op gebied van facilities, contamination control en quality control. Branches waarin hij werkzaam is (geweest) zijn bijvoorbeeld semi-conductor, pharma, health, food en overheid.
Het cv, de pragmatische werkwijze en de hands-on mentaliteit sluiten prima aan bij ziekte of onderbezetting op managementniveau, oplossen van calamiteiten of veranderprocessen. Interim-management betreft altijd een afgebakende opdracht in tijd en verantwoordelijkheden. Uiteraard worden wederzijdse afspraken vastgelegd in een overeenkomst.

Integrale opdrachten

Jans Control kan knelpunten vaststellen door controle, advies uitbrengen op basis hiervan en vervolgens als interim manager de vastgestelde knelpunten oplossen. U heeft één aanspreekpunt en kunt vertrouwen op een gedegen aanpak.