Bewijs van kwaliteit

Certificeringen

Werner hecht aan kwaliteit. Daarom is hij lid van de VCCN (Vereniging Contamination Control Nederland) Mikrocentrum High Tech Platform, Brainport en de RAI vereniging. Ook is hij geregistreerd VSR inspecteur (Vereniging Schoonmaak Research).

Kwaliteitscontrole

Om aan de huidige cleanroom normen te voldoen, zijn schoonmaak en hygiëne van essentieel belang. Een visuele controle alleen is niet genoeg. Jans Control heeft een controle ontwikkeld die ook in geconditioneerde en gecontroleerde ruimten tot de kern van het probleem gaat. In bijgevoegde film ziet u op welke manier Jans Control deze controle uitvoert.

Ook een indicatieve microbiologische controle behoort tot de mogelijkheden. Jans Control beschikt over de juiste apparatuur zoals een broedstoof om de controle uit te voeren.

Werner Jansen is tevens als inspecteur aangesloten bij de Vereniging Schoonmaak Research (VSR).

Na elke controle ontvangt u een heldere rapportage met aanbevelingen, gericht op het verbeteren van uw proces of op het voorkomen van calamiteiten. U bent na een bezoek van Jans Control inspectie ready en klaar om in uw schone omgeving tot productie over te gaan.

Innovaties

Hiernaast ziet u de Particle Detection Light. De zaklamp kan deeltjes detecteren met UV- en wit licht. Dit is de meest effectieve UV-zaklamp die er bestaat. Door de zaklamp op de juiste positie te zetten, worden organische deeltjes tot twee micron zichtbaar.

Onze Klanten

Contact opnemen

Heeft u interesse in een training voor uw werknemers of advies nodig bij de controlled environment gerelateerde vraagstukken? Neem contact met ons op.