Werner Jansen deed zijn werk-ervaring op bij onder andere Océ-Cannon, Hago Nederland, MSD en ASML. Al sinds 2000 houdt hij zich bezig met het aansturen en trainen van schoonmaak-teams. Maar ook met aanbesteden, auditeren en rapporteren.

Het (gecertificeerd) inspecteren van werkplekken en van geconditioneerde en gecontroleerde ruimten is zijn specialisatie geworden.

Kernwaarden van Werner zijn centraal – coördinerend – verbinden van partijen – standvastig – beheerst – in control – in balans – no-nonsense – afspraak = afspraak.

Of, zoals een voormalig leidinggevende zei:. “Werner is een betrouwbare en loyale medewerker, die vanuit een structurele aanpak en vasthoudendheid successen boekt. Vanuit het perspectief Businesspartner, opereert Werner vanuit partnership en is hierbij continu op zoek naar creatie en doorontwikkeling.”

Werner hecht aan kwaliteit. Daarom is hij lid van de VCCN (Vereniging Contamination Control Nederland) en van de Commissie Opleidingen. Ook is hij inspecteur volgens de VSR (Vereniging Schoonmaak Research). Daarnaast is hij zich ook tijdens zijn werk blijven ontwikkelen.

Hij volgde onder meer de HBO opleiding Modulair Business Administration (Bedrijfskunde) met als specialisatie Bedrijfsprocessen.

Na bijna vijftien jaar in verschillende functies is Werner in 2014 gestart met zijn eigen bedrijf. Sindsdien houdt hij zich bezig met onderzoek en advies op gebied van contamination control, quality control en interim management.

Benieuwd naar de man achter deze informatie?
Ik maak graag kennis! Neem gerust contact op.